29.03.2020 – Νέα ενημέρωση προς τα Μέλη/Τροποποίηση λειτουργίας Εταιρείας

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι, Αγαπητές/οί Συνεργάτες,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας αποφάσισε την αναστολή όλων των Επιστημονικών Εκδηλώσεων της Ε.Ο.Ε. μέχρι και τον Ιούνιο. Εν μέσω της πανδημίας του COVID-19, η Ε.Ο.Ε., με αίσθημα ευθύνης παρακολουθεί τις καθημερινά μεταβαλλόμενες εξελίξεις και ακολουθεί τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, με σκοπό την προστασία της Δημόσιας Υγείας, την ασφάλεια των συναδέλφων και την προστασία των συνεργατών μας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Ε. θα συνεχιστεί το Φθινόπωρο, με επίκεντρο το 25ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο στην Θεσσαλονίκη (1-4/10/2020).

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία της Ε.Ο.Ε. θα παραμείνουν κλειστά για όσο διάστημα ισχύουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας. Η Γραμματεία μας, την περίοδο αυτή, θα λειτουργεί μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:hua@huanet.gr, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Με την ελπίδα να ξεπεράσουμε την πρωτόγνωρη αυτή περίοδο και να επανέλθει σύντομα μια ελάχιστη κανονικότητα στην χώρα μας, ευχόμαστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς και δυνατοί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΕ

Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης

Γενικός Γραμματέας