27.04.2023 – Επαφή και εξάσκηση των ειδικευομένων στον τομέα της Παιδοουρολογίας με στήριξη εκ μέρους της ΕΟΕ

Αθήνα, Απρίλιος 2023

Προς:  

τους κ.κ. Καθηγητές / Διευθυντές των Ουρολογικών Κλινικών 

Θέμα: Επαφή και εξάσκηση των ειδικευομένων στον τομέα της Παιδοουρολογίας με στήριξη εκ μέρους της ΕΟΕ

Αγαπητοί κ.κ. Συνάδελφοι και Φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΕ στην τελευταία του συνεδρίαση, αποφάσισε να υποστηρίξει την επαφή και εξάσκηση στον τομέα της Παιδοουρολογίας των ειδικευόμενων Ουρολόγων στη μοναδική Κρατική Κλινική Παιδοουρολογίας του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία». 

Παρακαλούμε, λοιπόν, τους Διευθυντές των Ουρολογικών Κλινικών που δίνουν πλήρη ειδικότητα, να παροτρύνουν τις/τους ειδικευόμενες/ούς τους να κάνουν ένα τρίμηνο της Ειδικότητας στην ανωτέρω Κλινική, κατόπιν συνεννόησης με τον Διευθυντή της κ. Αντώνιο Στεφανίδη

Η ΕΟΕ, για τις/τους ειδικευόμενες/ους εκτός Αθηνών, αποφάσισε να καλύψει τα έξοδα διαμονής τους στην Αθήνα για 3 μήνες σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο, επιπλωμένο διαμέρισμα. 

Η επαφή των ειδικευόμενων Συναδέλφων με την Παθολογία και τη Χειρουργική των συγγενών ουρολογικών παθήσεων, θα προσθέσει πολύτιμες γνώσεις στην παλέτα των δεξιοτήτων τους και πιθανώς να οδηγήσει κάποιους από αυτούς σε μελλοντική αποκλειστική απασχόληση με αυτόν τον άκρως ενδιαφέροντα τομέα της Ουρολογίας. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες που θα κάνετε, ούτως ώστε, η Παιδοουρολογία να παραμείνει στις αγκάλες της Ειδικότητός μας. 

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Ευάγγελος Λιάτσικος
Ο Γεν.Γραμματέας
Γεώργιος Ζουπάνος
elEL