24.01.2024 – Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα ΕΟΕ έτους 2024 – Επιστροφή στις δια ζώσης συναντήσεις μας!

Αγαπητές/οί Συνάδελφοι

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τον επόμενο μήνα τα Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα της EOE επανέρχονται στη φυσική τους μορφή και θα φιλοξενούνται κάθε 3η Τετάρτη του μήνα στην αίθουσα Σεμιναρίων της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας
Το Διοικητικό Συμβούλιο έκρινε ότι μετά από τρία χρόνια, ολοκληρώθηκε ο κύκλος τους ως webinars και εκλείπουν πλέον οι λόγοι μιας αποκλειστικά διαδικτυακής οργάνωσης / συμμετοχής. 

Η Επιτροπή Επιστημονικών & Επαγγελματικών Θεμάτων (E.E.E.Θ), προτείνει και φέτος ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα. Τη θεματολογία, στην πλειοψηφία της, ανέλαβαν να ετοιμάσουν & να παρουσιάσουν τα Τμήματα Υποειδικοτήτων της ΕΟΕ.
Το πρώτο Μάθημα έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 με επιμέλεια του Τμήματος Ο.ΝΟ.Γ.Ο. και τίτλο “Λειτουργική Ουρολογία: H επεμβατική αντιμετώπιση των παθήσεων του κατωτέρου ουροποιητικού” .
Μπορείτε να δείτε εδώ τις θεματικές ενότητες , ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε μήνα.

Η διαδικτυακή αναμετάδοση θα συνεχιστεί, ενώ παράλληλα, τα Μαθήματα θα βιντεοσκοπούνται και θα είναι διαθέσιμα την επόμενη ημέρα στην ψηφιακή πλατφόρμα HUATV, με χρήση των κωδικών πρόσβασης. Μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο αυτό τα videos απο τα έτη 2018-2023 .

Για τις/τους εντός Αττικής Ουρολόγους, θα τηρηθεί παρουσιολόγιο. Για τις/τους ειδικευόμενες/ους εκτός Αττικής, θα προσμετράται ως “παρουσιολόγιο», ο χρόνος της live διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω του HUATV. 

Θεσπίζονται κίνητρα συμμετοχής/παρακολούθησης, όπως:
-Προτεραιότητα συμμετοχής σε εκδηλώσεις της ΕΟΕ με περιορισμένες θέσεις (πχ Fusion biopsy courses, Lap courses, e-BLUS courses),
-Στήριξη συμμετοχής (μετά από κλήρωση) σε επιστημονικές εκδηλώσεις ουρολογικού ενδιαφέροντος (εγγραφή ή/και διαμονή),
-Εγγραφή στην on line εξέταση EBU in-service-assessment.

Σας καλούμε να αφιερώσετε κάθε μήνα ένα απογευματινό δίωρο και να έρθετε να παρακολουθήσετε από κοντά τα Μαθήματα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας. Οι επιστημονικές αυτές συνεδρίες, όπως σίγουρα θυμούνται οι παλαιότεροι συνάδελφοι, πέρα από τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα, εξυπηρετούν και μία ευρύτερη κοινωνική ανάγκη γνωριμίας, επαναπροσέγγισης, συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων με συναδέλφους & φίλους, γεγονός που δεν μπορεί να επιτευχθεί με τη διαδικτυακή παρακολούθηση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, Για το Δ.Σ της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας
Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας
Ευάγγελος Λιάτσικος Γεώργιος Ζουπάνος