21.01.2023 – Σεμινάρια Κλινικής Σεξολογίας για Ιατρούς και Ψυχολόγους.

Το Κέντρο Σεξουαλικής και  Αναπαραγωγικής Υγείας (ΚΕ.Σ.Α.Υ.) με την οργανωτική συμβολή του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων (Ι.Μ.Ο.Π) & σε συνεργασία με το International Online Sexology Supervisors, διοργανώνει για τρίτη φορά, ετήσιο κύκλο Σεμιναρίων Κλινικής Σεξολογίας που απευθύνεται σε ιατρούς και ψυχολόγους. 

Αυτός ο τρίτος κύκλος, βασίζεται στο διαδίκτυο και είναι μία σύνθεση μαγνητοσκοπημένων μαθημάτων από τους πλέον διαπρεπείς, διεθνώς, επιστήμονες στο αντικείμενο που πραγματεύεται ο καθένας, μαζί με live διαδικτυακές συνευρέσεις στα έξι πολύτιμα bootcamps που περιλαμβάνει (4 Μαρτίου, 13 Μαίου, 8 Ιουλίου, 2 Σεπτεμβρίου, 4 Νοεμβρίου & 16 Δεκεμβρίου).

Ολόκληρη η εκπαιδευτική πλατφόρμα της IOSS (Home – Sexology Supervisors) είναι πιστοποιημένη τόσο από την American Psychological Association (APA), όσο και από το πρόγραμμα συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το επιστημονικό πρόγραμμα και τα Testimonials θα τα βρείτε εδώ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | ΣΕΚΣ3 2022 (seks.gr) , https://seks.gr

Το Ι.Μ.Ο.Π έχει ήδη εξασφαλίσει τουλάχιστον 100 δωρεάν θέσεις και 50% έκπτωση για όλες και όλους που θα αγοράσουν μετά το voucher της συμμετοχής τους (η αρχική τιμή συμμετοχής έχει ορισθεί στα 400 Ευρώ). Επίσης, με τις προσπάθειες του κ. Χατζηχρήστου έχουν εξασφαλιστεί και δωρεάν θέσεις μόνο για Μέλη της ΕΟΕ. Όποια ή όποιος Συνάδελφος ενδιαφέρεται να συμμετέχει θα πρέπει να εκδηλώσει άμεσα ενδιαφέρον εδώ, Δημιουργία νέου λογαριασμού | ΣΕΚΣ3 2022 (seks.gr). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Το πρόγραμμα αρχίζει με το πρώτο bootcamp στις 04 Μαρτίου 2023 .

Επισυνάπτεται και το –έντυπο– πρόγραμμα.

Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Μαρίνα Τσιούπρου, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Δράσεων, 0030 6942791082 , 0030 2310 228028 , E-mail: m.tsiouprou@imop.gr , www.imop.gr

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Από την ΕΟΕ