15.09.2021 – Εκστρατεία Ενημέρωσης Κοινού: 90 Χρόνια ΕΟΕ / “Γνωριμία” του Ελληνικού πληθυσμού με την Ειδικότητα της Ουρολογίας και τις Παθήσεις που την αφορούν

Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία (Ε.Ο.Ε.) συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια από την ίδρυσή της (1931 – 2021). Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να αφιερώσει την φετινή Εκστρατεία Ενημέρωσης Κοινού, στη “γνωριμία» του Ελληνικού πληθυσμού με την Ειδικότητα της Ουρολογίας και τις Παθήσεις που την αφορούν. Η Εκστρατεία πραγματοποιείται στα πλαίσια της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ουρολογικών Παθήσεων» (20-24.09.2021) της  Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας (ΕAU). 

Για τον σκοπό αυτό, είναι διαθέσιμο ένα Ενημερωτικό Φυλλάδιο με αντικείμενο την παρουσίαση της Ειδικότητας της Ουρολογίας στο κοινό, όπου αναφέρονται το σύνολο των Ουρολογικών Παθήσεων και Γνωστικών Πεδίων της Ουρολογίας. Ετοιμάζονται, επίσης, τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό spot με κοινωνικό μήνυμα. 

Παράλληλα, έχει προγραμματιστεί Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου του Διοικητικού Συμβουλίου, προς στους εκπροσώπους του Ιατρικού, Ημερήσιου & Ηλεκτρονικού Τύπου, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 13.00’, την οποία μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του HUATV (huanet.tv ). https://www.huanet.tv/pressconferenceeoe . 

Το διαφημιστικό σποτ και το φυλλάδιο, είναι διαθέσιμα και στο site της EOE, στην σελίδα ΑΣΘΕΝΕΙΣ/ΚΟΙΝΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, όπου μπορούν να τα “κατεβάσουν” προς χρήση όλα τα Mέλη μας, για την ενημέρωση των ασθενών τους. 

Τέλος όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί και φέτος η δράση Δωρεάν Εξέτασης PSA σε  Δημόσια Νοσοκομεία, αλλά και σε συνεργαζόμενο δίκτυο διαγνωστικών κέντρων, το οποίο στηρίζει και φέτος την εκστρατεία μας. 

Δείτε εδώ το διαφημιστικό σποτ