10.11.2021 – Μετεκπαιδευτικά Προγράμματα Hands on Training – Εισαγωγή στη Ρομποτική Χειρουργική

Αγαπητές/οί Κυρίες/οι Συνάδελφοι,

Συνεχίζεται τον Δεκέμβριο το Πρόγραμμα Μετεκπαιδευτικών Hands-on Training της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας με δύο ακόμη Σεμινάρια “Εισαγωγή στη Ρομποτική Χειρουργική” και συγκεκριμένα 8-9-10 Δεκεμβρίου 2021  & 20-21-22 Δεκεμβρίου 2021.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο Innovation Simulation & Learning Ecosystem (ISLE) της Εταιρείας Sofmedica (Λεωφόρος Κηφισίας 119, Μαρούσι), η οποία στηρίζει τα προαναφερόμενα προγράμματα κι ευγενικά μας έχει παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις της. 

Η συμμετοχή είναι Δωρεάν και αφορά ένα εκπαιδευόμενο ανά Σεμινάριο (one to one training). Για να δηλώσετε συμμετοχή σε κάποιο από τα σεμινάρια, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση συμμετοχής.  

Κατάθεση αιτήσεων στο Email: hua@huanet.gr .

Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 .

Για τους συναδέλφους εκτός Αθηνών, η Ε.Ο.Ε θα καλύψει τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης.

 Ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής:

-Ειδικευμένος Ουρολόγος – Ενεργό/Τακτικό μέλος της ΕΟΕ

-Ηλικία έως 50 ετών

-Βιογραφικό & motivation letter

Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων από τις 2 διαθέσιμες θέσεις, θα διενεργηθεί κλήρωση με την επιμέλεια του Δ.Σ και της Επιτροπής Επιστημονικών και Επαγγελματικών Θεμάτων (Ε.Ε.Ε.Θ) της ΕΟΕ, ενώ, όσες και όσοι Συνάδελφοι έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα δύο προηγούμενα Μετεκπαιδευτικά Προγράμματα και υποβάλλουν εκ νέου αίτηση, αυτή δεν θα γίνεται δεκτή.

Τα Σεμινάρια μοριοδοτούνται με 23 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits).

Πρόθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να επιδοτήσει και να δώσει κίνητρο συμμετοχής σε νεότερους, κυρίως, συναδέλφους, οι οποίοι πιθανόν έχουν λιγότερες ευκαιρίες παρακολούθησης αντίστοιχων προγραμμάτων. Είμαστε πεπεισμένοι για την αναγκαιότητα διοργάνωσης και άλλων ανάλογων Σεμιναρίων, στοχεύοντας στην καθιέρωσή τους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Αθανάσιος Ε. Δελλής

Γενικός Γραμματέας Δ.Σ ΕΟΕ

Δείτε αναλυτικά – προγράμματαΑιτήσεις
Εισαγωγή στη Ρομποτική ΧειρουργικήΑίτηση Συμμετοχής