Προς τα Τακτικά Μέλη (Ειδικευμένους Ιατρούς) της ΕΟΕ

Αγαπητοί Κύριοι και Αγαπητές Κυρίες Συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την επανάληψη των Μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων Hands on Training στην Ρομποτική Χειρουργική και στην Fusion Βιοψία Προστάτη και για το 2023! Τα προγράμματα έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, τόσο από τα μέλη που τα παρακολούθησαν, αλλά και από πολλούς άλλους Συναδέλφους που δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν και θα έχουν φέτος ξανά την δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή, η είναι Δωρεάν . Για τους συναδέλφους εκτός Αθηνών, η Ε.Ο.Ε θα καλύψει τα έξοδα διαμονής.

Ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής:

-Ενεργό μέλος της ΕΟΕ

-Ηλικία έως 50 ετών

-Βιογραφικό & motivation letter

Σε περίπτωση μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων από τις διαθέσιμες θέσεις, θα διενεργηθεί κλήρωση με την επιμέλεια του Δ.Σ και της Επιτροπής Επιστημονικών και Επαγγελματικών Θεμάτων της ΕΟΕ.

Στείλτε μας την Φόρμα Συμμετοχής στο email : hua@huanet.gr , επιλέγοντας την/τις ημερομηνία/ες που επιθυμείτε να τα παρακολουθήσετε . 

Α. Εισαγωγή στη Ρομποτική Χειρουργική

Ημερομηνίες: Ιούλιος, Οκτώβριος, Δεκέμβριος

Τόπος: ISLE Academy Center (Λ. Κηφισίας 119, 15124 Μαρούσι)

Διάρκεια: Τριήμερη

Θέσεις: ένας (1) εκπαιδευόμενος ανά σεμινάριο/εκπαίδευση.

Περιγραφή: Τρεις ημέρες Hands on εκπαίδευσης με ωράριο 8:00-16:00 και με εκπαιδευτές έμπειρους, καταξιωμένους ρομποτικούς χειρουργούς (one to one training). Ο εκπαιδευόμενος θα καταρτιστεί στη βασική χρήση του ρομπότ (In service training), σε βασικές χειρουργικές δεξιότητες, (Robotic basic skills simulation), σε εφαρμογή των δεξιοτήτων σε ιστικά προπλάσματα (Drylab εκπαίδευση) και σε προχωρημένη εκπαίδευση σε βήματα της ριζικής προστατεκτομής (Αdvanced simulation σε steps ρομποτικής ριζικής προστατεκτομής). Το πρόγραμμα προβλέπει περισσότερες από 20 ώρες κονσόλας.

Β. Fusion Βιοψία Προστάτη 

Ημερομηνίες: Ιούλιος & Δεκέμβριος

Τόπος: Εκπαιδευτικό Κέντρο ΕΟΕ, (Ραβίνε 23, 11521 Αθήνα)

Διάρκεια: Διήμερη (μία ημέρα θεωρία και μία ημέρα hands on εκπαίδευση).

Θέσεις: Οκτώ (8) εκπαιδευόμενοι ανά σεμινάριο/εκπαίδευση.

Περιγραφή: Το θεωρητικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις των ενδείξεων της τεχνικής Fusion biopsy, παρουσίαση του συστήματος Fusion biopsy στο οποίο θα εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες και βασικές αρχές ανάγνωσης της πολυπαραμετρικής μαγνητικής του προστάτη από Ακτινολόγο. Το πρακτικό κομμάτι της εκπαίδευσης θα περιλαμβάνει τη διαδικασία fusion της πολυπαραμετρικής με τον υπέρηχο, τη διενέργεια βιοψιών με διορθικό και διαπερινεϊκό μοντέλο.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Sofmedica και το Εκπαιδευτικό Κέντρο ISLE Academy, για την συνεργασία και στήριξη των Σεμιναρίων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του ΔΣ

Γεώργιος Ζουπάνος

Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Ε

Επιστημονικά Προγράμματα

Fusion Biopsy on Prostate Cancer Course

Πρόγραμμα Σεμιναρίου Νοεμβρίου «Εισαγωγή στη Ρομποτική Χειρουργική»

Πρόγραμμα Σεμιναρίου Δεκεμβρίου «Εισαγωγή στη Ρομποτική Χειρουργική»