Επεξηγηματικά βίντεος για ουρολογικές ασθένειες.

H Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία ως επιστημονικού σωματείου, εκτός από την ενημέρωση και κατάρτιση των μελών της, φροντίζει για την σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού, σε θέματα που αφορούν στην Ειδικότητα της Ουρολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό το ΔΣ της Ε.Ο.Ε. σε συνεργασία με το τμήμα ενημέρωσης ασθενών της Ευρωπαϊκή Ουρολογικής Εταιρείας (ΕAU- Patient Information working group), επιμελήθηκε τη μετάφραση και τη μεταγλώττιση στα Ελληνικά σύντομων ενημερωτικών ταινιών (videos) που αφορούν θεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις, διαγνωστικές εξετάσεις και προληπτικούς ελέγχους των ουρολογικών παθήσεων.

Την επιστημονική επιμέλεια των κειμένων συντόνισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ε. 2019-20

Η παραγωγή του οπτικοακουστικού υλικού στα Ελληνικά, πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική Χορηγία της εταιρείας Stilvi Pharmaceuticals S.A

Αλλαγή Σάκου Στομίας

Αφαίρεση λίθων από τους νεφρούς – Διαδερμική νεφρολιθοτριψία

Αφαίρεση λίθων από τους νεφρούς – Εξωσωματική Λιθοτριψία

Διουρηθρική εκτομή όγκου κύστης

Η Στυτική Δυσλειτουργία ως συνοσηρότητα

Καλοήθης Υπερπλασία του Προστάτη

Κυστεκτομή

Κυστεοσκόπηση

Ουρητηροσκόπηση

Ουροδυναμικός Έλεγχος

Τηλεϊατρική

Τοποθέτηση ουρητηρικού αυτοσυγκρατούμενου καθετήρα

Φαρμακευτική αγωγή για Υπερδραστήρια Ουροδόχο Κύστη

Τα videos περιλαμβάνουν γενικές ιατρικές  πληροφορίες και δεν λαμβάνουν υπόψη την ατομική / ειδική κατάσταση κάθε ασθενή. Σας συνιστούμε  για οποιαδήποτε απορία, ανησυχίες ή επιπλέον ενημέρωση σχετικά με την πάθηση σας, να επικοινωνήσετε με τον Ιατρό-Ουρολόγο σας.
elEL