31.01.2019 – Η Ε.Ο.Ε εξασφάλισε μειωμένη τιμή εγγραφής για Έλληνες Ουρολόγους στο συνέδριο της SIU στην Αθήνα, τον Οκτώβριο του 2019

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 39ου Ετήσιου Συνεδρίου της SIU (Société Internationale d’Urologie) που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Intercontinental, 17-20 Οκτωβρίου.

Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία έχει εξασφαλίσει ΜΕΙΩΜΕΝΟ ποσόν εγγραφής για τα μέλη της, ανεξάρτητο από την ημερομηνία εγγραφής (παρέχεται έκπτωση 250- 400 Ευρώ σε σχέση με τις ισχύουσες εγγραφές του συνεδρίου). Για on line εγγραφή και αναλυτικές πληροφορίες πατήστε εδώ

Προσκαλούμε τους Έλληνες συναδέλφους να υποβάλουν τις εργασίες τους μέχρι την επίσημη προθεσμία υποβολής: 1η Απριλίου 2019.

Τις οδηγίες υποβολής εργασιών μπορείτε να δείτε εδώ.

Έχει ήδη ανακοινωθεί το προκαταρκτικό πρόγραμμα του συνεδρίου

Η φιλοξενία του 36ου Ετήσιου Συνεδρίου της SIU είναι τιμή για την Ελλάδα.

Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία, ως επίσημος επιστημονικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Ουρολογικής Κοινότητας, παροτρύνει τους Έλληνες συναδέλφους για δυναμική “Ελληνική εκπροσώπηση”, προκειμένου να συμβάλλει στην επιτυχία του συνεδρίου και να τιμήσει τη διοργάνωση με μαζική συμμετοχή.     

Εκ μέρους του Δ.Σ. της  Ε.Ο.Ε.

Ο Πρόεδρος

Ι. Γκιάλας