19.04.2019 – Ανανέωση Συνεργασίας για την Κοινή Συνδρομή ΕΟΕ-EAU / Κυριότερες Αλλαγές

Προς τα Τακτικά & Πάρεδρα Μέλη της Ε.Ο.Ε

Αγαπητοί/ές Κύριοι/ίες Συνάδελφοι,

Η Ε.Ο.Ε. ανανέωσε κατά την διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Ουρολογικού Συνέδριου την συμφωνία με την European Association of Urology (E.A.U), για ΜΙΑ κοινή (συνδυασμένη) συνδρομή Ε.Ο.Ε / E.A.U. Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις κυριότερες ΑΛΛΑΓΕΣ που θα ισχύουν από την 1η Απριλίου 2019, αλλά και να διευκρινίσουμε ορισμένα ζητήματα που θα διευκολύνουν την επιλογή σας:

– Πλέον Ε.Ο.Ε θα παρέχει μόνο την Online κατηγορία της Κοινής Συνδρομής, τόσο για Τακτικά, όσο και για τα Πάρεδρα Μέλη της (Ειδικευμένοι (Τακτικά μέλη) στα Ευρώ 110 & Ειδικευόμενοι (Πάρεδρα μέλη) στα Ευρώ 30)

– H printed Κοινή Συνδρομή παραμένει σε ισχύ μέχρι 31/12/19, ΜΟΝΟ για όσους συναδέλφους την έχουν ήδη επιλέξει και πληρώσει για φέτος.

– H Online συνδρομή ΔΕΝ προσφέρεται ατομικά από την EAU. Η EAU προσφέρει μόνο μια κατηγορία εγγραφής (150 Ευρώ ή 62,50 Ευρώ για ειδικευόμενους).

– Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να λαμβάνουν τις εκδόσεις της EAU σε έντυπη μορφή (extended/pocket guidelines, EUT, Historia U.E κλπ) , θα πρέπει να απευθύνονται στο membership office της EAU για να καταβάλουν την διαφορά  (upgrade membership type: 50 ευρώ για ειδικευμένους ή 25 Ευρώ για τους ειδικευόμενους αντίστοιχα) ή να εγγραφούν χωριστά στις δύο εταιρείες (150 EAU + 50 Ευρώ ΕΟΕ / 30 + 62,50 Ευρώ για τους ειδικευόμενους).

Πολύ σημαντικό! Η έντυπη μορφή των εκδόσεων που προαναφέραμε, δίνονται σε όσους επιλέξουν την printed συνδρομή μόνο κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της EAU. Διαφορετικά αποστέλλονται ταχυδρομικά με επιβάρυνση των ταχυδρομικών τελών.

– Για να συμπεριληφθείτε στην Online Κοινή Συνδρομή του επόμενου έτους (π.χ. 2020), θα πρέπει να ανανεώσετε/πληρώσετε την συνδρομή σας το αργότερο μέχρι τις 15/12 του προηγούμενου έτους, καθώς η Ε.Ο.Ε. πρέπει να στείλει τα ονόματα στην EAU το αργότερο μέχρι τις 31/12 κάθε έτους για το επόμενο. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται και η δυνατότητα early registration fee, τόσο στο ετήσιο συνέδριο της EAU, όσο και η εγγραφή στα διάφορά courses / events ως μέλη της.

– Όσοι δεν προλάβουν να ανανεώσουν την κοινή συνδρομή μέχρι τις 15/12, θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν μέχρι τις 28/2 κάθε χρονιάς, καθώς μια δεύτερη και οριστική λίστα με ονόματα θα σταλεί στην EAU τον Μάρτιο ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Μετά τις 28/2 δεν υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στην κοινή συνδρομή της τρέχουσας χρονιάς.

– Ειδικά φέτος, λόγω μεταβατικής περιόδου, η 2η και ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ την 1η ΙΟΥΝΙΟΥ 2019.

– Η Online Κοινή Συνδρομή είναι ετήσια, από 1/1/ΧΧ έως 31/12/ΧΧ κάθε έτους.

Σας θυμίζουμε ότι η Online Κοινή Συνδρομή περιλαμβάνει όλα τα προνόμια μέλους (με εξαίρεση τις έντυπες εκδόσεις, στις οποίες προσφέρεται μόνο online πρόσβαση):

  • Online πρόσβαση σε όλες τις εκδόσεις της EAU
  • Online πρόσβαση στο European Urology και European Urology Focus (Οδηγίες εγγραφής)
  • Μειωμένες τιμές εγγραφής σε EAU Events και εκδηλώσεις της ΕΟΕ
  • Έντυπη και ηλεκτρονική πρόσβαση στο περιοδικό της EOE “Hellenic Urology”
  • Πρόσβαση στις Member Pages – MyEAU & στο Urosoure
  • Scientific Meetings CME credits
  • EAU ID Card

Όπως ήδη γνωρίζετε, μπορείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας (ή να εξοφλήσετε παλαιότερες οφειλές) εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικών συναλλαγών της ΕΟΕ. Εναλλακτικά με ebanking σε ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς:

 

ALPHA BANK

IBAN: GR910 140 1110 1110 0200 2001 318

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία

Swift code (BIC): CRBAGRAAXXX

 

 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR39 0171 4360 0064 3614 4147 493

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία

Swift code (BIC): PIRBGRAA

 

Παρακαλούμε στο πεδίο “αιτιολογία, παρατηρήσεις ή μήνυμα στον παραλήπτη” να διευκρινίσετε το έτος ή τα έτη συνδρομής που αφορά η πληρωμή σας.

 Με εκτίμηση,

Ιωάννης Γκιάλας

Πρόεδρος Δ.Σ ΕΟΕ                                                                           

Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης

Γεν.Γραμματέας Δ.Σ ΕΟΕ