01.03.2019 – Σύμφωνο Συνεργασίας της Ε.Ο.Ε με την European Society for Sexual Medicine (ESSM)

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με χαρά σας γνωστοποιούμε την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας (Affiliation Agreement) μεταξύ της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Σεξουαλικής Ιατρικής (European Society for Sexual Medicine – ESSM).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ε., ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Τμήματος Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας και ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, για την επίτευξη της συνεργασίας αυτής με επιστέγασμα την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιστημονικών Εταιρειών, στην Ljubljiana, στις 14 Φεβρουαρίου 2019, κατά την διάρκεια του 21st ESSM Congress.

Πιστεύουμε ότι η συμφωνία αυτή, θα ωφελήσει τα Μέλη μας που ασχολούνται καταρχήν με τα γνωστικά αντικείμενα του Τμήματος ΑΝΔΡ.ΥΠΟ, αλλά όχι μόνο. Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία είναι η πρώτη αμιγώς Ουρολογική Επιστημονική Εταιρεία που συνάπτει συνεργασία με την ESSM, θέτοντας με αυτό τον τρόπο την ειδικότητα της Ουρολογίας στον βασικό πυρήνα της Σεξουαλικής Ιατρικής. Η Σεξουαλική Ιατρική αποτελεί τα τελευταία χρόνια αναγνωρισμένη Ιατρική εξειδίκευση από την UEMS και οι ειδικότητες που μπορούν να την διεκδικήσουν είναι – μεταξύ των άλλων –

και η Ουρολογία.

Εκτός από την συνεργασία σε επιστημονικό επίπεδο, με την συμμετοχή της Ε.Ο.Ε. σε εκδηλώσεις και συνέδρια της ESSM και αντιστρόφως, η συμφωνία περιλαμβάνει την εγγραφή Mελών μας στην ESSM μέσω της Ε.Ο.Ε. (50 Euro για ειδικευμένους & 25 Euro για ειδικευόμενους).

Ειδικά για το αρχικό διάστημα μέχρι 31/3/2019, η Ε.Ο.Ε. παρέχει έκπτωση 20% στους Συναδέλφους που επιθυμούν, παράλληλα με την ανανέωση της συνδρομής τους στην Εταιρεία μας, να εγγραφούν για το 2019 και στην ESSM.

Συγκεκριμένα: Συνδρομή ΕΟΕ 50 Euro + συνδρομή ESSM 50 Euro  = 100 Euro – 20% = 80 ευρώ.

Αν έχετε ήδη ανανεώσει την συνδρομή σας στην Ε.Ο.Ε. για το τρέχων έτος, ανάλογη προσφορά θα ισχύσει εκ νέου και το 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης

Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Ε